Dear Health

Meld je hieronder aan en krijg direct toegang 
tot de GRATIS mini-cursus leer mediteren in 3 stappenGeef je goedkeuring a.u.b.

Wil je leren om:

  • rust te vinden in de hectiek van alledag
  • op een adequate manier met stress om te gaan
  • patronen te doorbreken die je in de weg zitten
  • beter te ontspannen
  • keuzes te maken vanuit wat je wil in plaats van wat je moet
  • leren te accepteren wat je niet kunt veranderen => schrijf je dan in en begin direct!
  • Ik ben Suzanne Dear, gecertificeerd mindfulness trainer, psychosomatisch fysiotherapeut, yin-yoga docent en slaapcoach. Ik heb jarenlang werkervaring met mensen met burn-out, slaapproblemen, chronische vermoeidheid en angstklachten. Ik heb aan vele honderden mensen een 8 weekse mindfulness training gegeven. Ondermeer aan mensen met chronische pijn, mensen met de diagnose kanker en hun naasten en mensen met stress en mentale klachten. Ik zie dagelijks mensen in mijn praktijk die de voordelen van meditatie ontdekken. Ik beoefen zelf yoga en gebruik de meditatie en ontspanningsoefeningen om rust momenten in te bouwen in mijn dagelijks leven. Maar zeker ook om om te gaan met stress en spanning. Laat je niet langer beteugelen door chronische stress, maar neem zelf de teugels in handen en kijk wat je kunt doen om een nieuwe start te maken!