Dear Health online

Helemaal in je eigen tempo; thuis; op momenten dat het jou uitkomt, werken aan beter slapen of opknappen van chronische stress klachten! Dat kan middels de 'zelf aan de slag' trainingen!

diverse masterclasses

Masterclass

diverse online trainingen

Trainingen

online platform

stress reductie
oefeningen

een online platform met diverse oefeningen om lichamelijke en mentale stress bewust te reduceren. Van ontspanningsoefening tot ademoefening, mindfulness, yoga....
lees verder...


COACHING


Mijn naam is Suzanne Dear. Mijn achtergond en ervaring liggen op het vlak van psychosomatische fysiotherapie, mindfulness, postitieve psychologie, yoga, en leefstijlcoach.. Daarnaast ben ik professional op het gebied van slaapproblemen, burn-out en chronische pijnklachten. Ik  bied individuele trajecten en groepstrainingen aan. Het online aanbod maakt het mogelijk om in eigen tijd en in je eigen omgeving actief te werken aan je gezondheid.

Behoefte aan persoonlijke begeleiding?

Heb je  behoefte aan persoonlijke coaching?
Neem contact met me op en we bespreken de opties die mogelijk zijn.

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws?

VOLG MIJ