body&mindfulness training

Ik heb 2 dingen bij elkaar gevoegd in een training. Body & Mind. Lichaam en geest zijn nou eenmaal niet te scheiden.

De training die ik geef heet daarom de Body&mindfulness training

Deze  training bestaat uit 2 stappen:⁠
1) Je leert hoe je je lichaam in de herstelmodus kunt brengen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam is krachtig, maar je moet wel even weten hoe je dit doet!⁠ ⁠ We gaan praktisch aan de slag om je zenuwstelsel te kalmeren.
Onder andere middels diverse ontspanningsoefeningen en ademoefeningen. ⁠ Je krijgt inzicht in energiemanagement, zodat je uit de overbelasting komt én herstelt van de roofbouw.⁠ ⁠Je leert hoe je echte rust momenten kunt nemen. En dat is meer dan even een gezellige lunch afspraak met een vriend of een wandelingetje in de middagpauze.

Ook kijken we naar hoe een gezond bioritme eruit ziet en welke aanvullende leefregels er zijn die je helpen om je slaap te verbeteren.

Een gezonde slaap is de basis van een optimale vitaliteit.

2) Mindfulness⁠
Je gaat leren hoe je mentaal vitaal wordt.

Acht weken gaan we samen op pad om de mindfulness tools eigen te maken!⁠ Zodat je je persoonlijke stress signalen op tijd herkent en je eigen koers leert varen.
Mindfulness heeft een enorm krachtig effect op je gezondheid en welbevinden. ⁠
Wat mindfulness inhoudt en hoe je hier vaardigheden in kunt ontwikkelen, daar ga ik je in de training in meenemen.

Ik maak gebruik van een zelf ontwikkelde leeromgeving rondom het voorkomen van Burn-out en het leren van Mindfulness.

 

De training kan live gevolgd worden of in een online variant. Kijk op de website voor data.

Deze training belooft geen wonderen, maar wel praktische tools en inzichten om te ontdekken hoe je je eigen koers kunt varen, hoe je je mentale en lichamelijke vitaliteit kunt waarborgen en hoe je stappen kunt maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse: stuur me een PB of kijk op de website Dear-health-online.nl  hier vind je ook de data van de aankomende trainingen.

 

#mindfulness #stressreductie #burnout #chronischestress #beterslapen #zelfherstellendvermogen #aandachthierennu #onlinetraining #vitaliteit #leefstijl #ontspanning #ademen #adem

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: